Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Saturday, January 05, 2008

tukar

Bismillahirrahmanirrahim.
---------------------------

Tajuk post ini; tukar. hem, saya tidak perlu cakap lah. lihat depan mata; kamu sudah nampak apa yang saya tukar.
Bergembiralah wahai pengguna firefox ye, sekarang dah boleh baca blog ini dengan pelayar apiserigala itu.

Saya masih setia dengan Internet Explorer
(Walaupun kadangkala dikatakan lambat)
dan
dah letak balik tempat komen!

tapi, template ini tak lawa lah. mahu tukar!

WallahuA'lam.

6 komentar:

-['_']- said...

Salam 3laik...

aduh..sudah smart mahu dtukar...heheh

Raden Qurratu'Aini said...

hehe..

akh reza komentarnye mcm2!

oh, selamat bermujahadah dalam blogging ya, Ili!~

ana syg nti, Ili.. ^____^



*Erti hidup pada memberi..*

-ilisyazwani- said...

Bukan matamu yang buta , tetapi hati yang di dalam dada. [AlHajj;46]

wahh~ baru letak tmpt komen dah dapat dua komentar ye~

to kq Qurrah;
oh.. jazakillahukhayrankathira, kq qurrah...
sayang akak juga! ;)
slmt ber-form 4!

Raden Qurratu'Aini said...

Allahu yajzik... ;)

Aya.Best said...

hehehehe!!
mekaseh ili kerane memahami ana (ceh, tibe)..
sblm ni ana bce entry nt gne google reader jek.. huhuhu.. skang da sng.. siap ade ruang komen lagi.. hehe :D

-ilisyazwani- said...

to kq Qurrah;
artinya? ;)

to aya.best;
well...*angkat kening* hehe~
rajin2 lah bg komen yek!;

jzkk semua!