Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Monday, November 19, 2007

rasa

Bismillahirrahmanirrahim.

Image Hosted by ImageShack.us

[me&sahabat. uh~ saya nampak so-garang!]

" merenung detik-detik lalu
kita terduga dan tersungkur
namun kecewa bukan penghujung
nyalakan obor kesabaran
menyinar erti pengorbanan
tersingkap rahsia jadi pedoman
kita masih di sini
menjejak redha Illahi "
-Firdaus, Satu Suara-

entri cuak. rentetan entri risau [yang lepas]
ok, risau makin hilang. lang. lang!
ESQ? dah recharge! refresh buat kali yang ke-5 di Exc Angkatan 5 JB.
disana, melaksanakan aktiviti kegemaranku : nangis. senyum. nangis. senyum.
bahagia bener!
&
dah attend meeting ATS teens juga. JB-KL.
best. moga lebih mudah untuk mempraktikkan
Angel Principle! :-)
Jalinan Mesra? dah lepas. Syukur atas segalanya.
walaupun rasa macam teruk juga.
tapi, Alhamdulillah.
Pembaziran masa?. hem. sedang dibendung!
tiba-tiba terasa mahu jadi seperti Si Garfield;
Malas tapi Bijak!
:) he. he. tapi, tak baguslah orang Islam macam tu!
umat tak berapa maju!

tapi yang lain pula datang. tang. tang.
saya rasa cuak pulak.
cuak nak ke kem nanti.
Moga Allah mudahkan segalanya & jauhkan aku dari ketidakmampuan!
harap dapat capai target.
hafaz non-stop kah?
yeh! We-Can-Do-It. InsyaAllah.
[Kenapa saya suka buat entri pendek-pendek dan putus putus macam ni ye? saya tak reti lah nak buat entri panjang-panjang atau yang nampak macam panjang]
macam-macam rasa lah!
" [51:21] As also in your own selves: will ye not then see? "

lagi,
saya punya hobi baru lah.
ikut kamus saya;
hobi = melayan bosan tapi tidak membuang masa.
[hue165x, tidak sama dengan nadiah si gadis ayu suka lukis atas gambar dengan paint and her bakat terpendam. tape, teruskan le. melatih rukun islam ke-4]
iaitu,
menghantar emel.
oh, haha, ternampak muka bosan kamu disana.
"eleh, hantar emel je?"
bunyinya macam sungguh biasa yeh? [baca: biasa means bosan disini]
heh! tapi jangan main-mainlah. saya rasa sangat seronok bila dapat hantar emel.
seronok dengan apa yang ditulis.
DAN, ada orang yang membaca. kepada siapa lagi kan kalau bukan rakan-13 ku. ;-)
oh, bunyinya macam terbalik. 13-rakan ku.
dakwah, sharing, ukhuwwah. seronok. dua ronok. tiga ronok.
nak tahu tak kenapa?
sebab saya rasa makin segan mahu tulis disini.
[baca lagi: segan mendekat maksudnya kepada rasa tidak bebas disini]
sebab saya baru tahu makin banyak lapisan masyarakat yang sudah baca blog saya.
saya alu-alukan kedatangan semua! :)
jemputlah, baca apa yang ada ya. [ha. ha. macam datang beraya.]
dan saya rasa makin segan. *sorok muka belakang kod HTML*
heh! lihat tu Allah sudah tarik hijab sikit-sikit antara saya dan pembaca blog saya.
kamu semua ni senyap-senyap je datang yeh? ;-)
Bicara-Sang-Khalifah2007

0 komentar: