Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Saturday, November 24, 2007

Istiqamah

Bismillahirrahmanirrahim.

i've got new message :

Kepada Para pelajar tahfiz SMIH yang akan mengikuti kem tahfiz , Us Suzana kata : Tidak perlu bawa pakaian sekolah..Lebihkan jubah dan baju kurung [banat] Ok, Semoga dapat menghafal dengan baik! Perkara pertama perlu disediakan adalah niat kerana Allah.. Jangan fikir nak berlumba je! wassalam.

jzkk to my beloved pkk , nefeza. trying to be a good 'mama' ey? ;-)
ok, set your intention. Lailahaillallah. Rd Zero One.
together we succeed!

Image Hosted by ImageShack.us

it's just around the corner. the day after tomorrow! Hope everything will be fine there. biiznillah! No gaduh-gaduh like last year. So we don't have to hold muhasabah in the midnight. (kalau bagi effect takpe juga kut?) I mean.. we can use the time for hafazan or i'adah or something that related to the camp activity.

this Kem will train us to live like a tahfiz student should be. just like the previous year. well, I hope i can istiqamah with it. it's like a training juga lah kan? (that reminds me of something : ESQ!)

Istiqamah.

the word sounds cool eyh?
i also have a friend named Istiqamah.
uh, but not she that i was trying to talk about.
it is :" istiqamah ". a word.
i can simply start a new good habit;

but, it's quite hard to istiqamah. [discipline!]
no wonder we have the peribahasa ;
" Hangat-hangat tahi ayam "

" Therefore stand firm (in the straight path) as thou art commanded, thou and those who with thee turn (unto Allah); and transgress not (from the path) ; for He seeth well all that ye do. " [Hud : 112]

Allah tak kasi hangat-hangat tahi apa pun. Teruskan amalan baikmu.
Beristiqamahlah kamu dengan apa yang diperintahkan!

Apa tiba-tiba english + malay mode ni? huh. i'm kinda frustrated. i got 78% for English paper (PS22007). My essay was too long. Grammar pun berterabur. well, i Budak Baru Belajar. mengenal ilmu Allah yang Maha Luas! But it's ok. i will do better next time, insyaAllah!
everything : lillahi ta'ala. sorry kalau banyak kesalahan tatabahasa or wtvr di atas ni. check lah. aku memang dilahirkan untuk ditegur! :) Islah. Islah. Islah! Kaizen ke arah yang lebih baik.


Bicara-Sang-Khalifah2007

0 komentar: