Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Sunday, September 02, 2007

merdeka

Bismillahirrahmanirrahim.
Selamat hari Kebangsaan yang ke 50.
Happy Belated Merdeka.
baru tubit dari Klate! wah, best juga merdeka di Kelantan. (tak rasa macam merdeka pun, sangat sunyi. tapi, tetap best!)
oklah, tak nak cerita apa-apa sangat. banyak kerja lagi.
tapi, tahun ni merdeka macam best sikit kot.
malam 31 Ogos tu sambut di sekolah. seronok juga.
sambutan di sekolah tak habis lagi. sabtu depan sambung lagi!
semalam ada training ATS untuk next-next ESQ.
sangat frust lah tak dapat pergi sebab nak gi Klate nih.
takpe, inna ma'al 'usri yusra [94:5]
ok, maleh doh nak sambung cite. sekian.
ingat Allah selalu! & sayangi Malaysia! ;-)
Bicara-Sang-Khalifah2007

0 komentar: