Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Sunday, August 05, 2007

ogos

[angsa sweden-hiasan semata2]
Assalamu'alaykum!

yeh, kembali lagi setelah lama menyepi.

dah lama rasenye tak menerbitkan sebarang aksara disini!

(uhuk. lama betul tak tekan butang 'Publish Post' !)

yelah, UB2 kan makin dekat
(huh? what do you mean by 'makin dekat' ? it's lusa lah!)
jadi , blog saya ni terpaksa di'invisible'kan sekejap!
ok, dah bulan Ogos.
apa yang kamu fikir bila masuknya bulan 8?
hari Al-Quds?
hari Merdeka?
hem.... macam2 lah..
kalau saya? haha. ili, bersedialah untuk mengosongkan poket kamu!
raamaaaiii betul kenalan2 saya yang lahir pada bulan ini!
rasa2nya hampir setiap hari saya kena ucap perkataan ini ;
.: happy Birthday! :.
hem, yelah.. mereka tak mintak pun hadiah atau ucapan ke dari saya kan?
tapi, biasalah. sebagai tanda ingatan , at least, saya wish lah kan. kalau tak sempat beli hadiah.
(well, nak membuktikan ingatan saya ni masih kuat! haha)
hari lahir saya pun baru lepas. hehe~
banyak betul ucapan saya dapat tahun ini.
dari kawan lama, baru, jauh , dekat...
macam2...
apa saya rasa ya?
seronok la! ^__^
ok, sekarang bulan Rejab. disusuli Syaaban selepasnya.
dan seterusnya...........................
kita nantikan!
hem, ujian lagi........
UB2 - 7/8 - 11/8 2007.
jadual pun dah dapat. tinggal tunggu nak menghadap kertas!
nervous.nervous.nervous.
(duh! memang la nervous! kalau ulangkajinya tak cukup!)
nervous la. hari pertama ade mathematics!
aaaaa!!! saya paling takut paper maths! kenapa ntah?
-tengok nombor macam tengok hantu je-
lagi satu, takut juga dengan kertas Hafazan.
hem, oleh itu, saya dengan rasminya harus berhenti blogging sekarang juga!
saya perlu muraja'ah love letters dari Allah!

"...ok! muhasabah diri cukup2
sebelum tibanya tetamu agung yang dinanti!..."
Bicara-Sang-Khalifah2007

0 komentar: