Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Wednesday, April 25, 2007

kosong

Assalamu'alaykum.
-------------
lama dah tak post rasanya. nak cerita - ceriti pasal REHLAH , tapi , tak habis lagi upload gambar. lambat la. maka , masa yang panjang dan harus ditunggu ini menjadikan saya malas untuk meneruskannye dan sekaligus memunculkan post saya pasal REHLAH itu di tempat draft! [kalau kamu faham apa yang saya kata ni, memang terer la.] walaubagaimanapun , atas dasar keinginan saya untuk mengepost juga pada hari yang hujan ini , walaupun idea yang dinanti - nanti sejak 2 hari lepas tidak juga tiba , saya nak menampalkan disini result kuiz yang saya ambil tadi kerana dikunjung perasaan boring yang amat!



You Are 89% Addicted to the Internet
The internet is your life - seriously.You spend so much time online, you should be a dot com millionaire!



huh?! 89% je? ahaha. tak nak banyak lagi?. biar saya komen.
Firstly ,
" The internet is your life "
hem , yep! saya memang selalu main internet. tapi , tidak lah sampai menjadikan
' hidup untuk internet dan internet untuk hidup'
sebagai moto hidup saya. macam dah keterlaluan je , wahai encik yang mengeluarkan keputusan ini!
okeh , next ,
"You spend so much time online"
yep! yep! YES! dan yep!
i'm strongly agree with this statement!
lastly ,
" You should be a dot com millionaire"
*erk!* Mi-lli-on-aire? perhaps! insyaAllah..

itu sahajalah. kesimpulannya , segala keputusan kuiz ini bukanlah boleh dipercayai sangat.
[*ehm* tapi , kekadang tu , 'terpercaya' juga dengan benda2 nih]
ada kuiz yang boleh tahu warna otak sendiri lagi. ahaha.
dahsyat tu!
tengok ya. encik kuiz ni kata ,
otak saya warna :-
Your Brain is Green
Of all the brain types, yours has the most balance.You are able to see all sides to most problems and are a good problem solver.You need time to work out your thoughts, but you don't get stuck in bad thinking patterns.
You tend to spend a lot of time thinking about the future, philosophy, and relationships (both personal and intellectual).

haha. yeke?. hanya Allah yang tahu.
-----------------------------
akhir kalam,
saya sangatlah bersyukur kerana Allah telah
menganugerahkan saya [kamu pun]
sesuatu yang best.
apa?
ahaha.
esok cuti sekolah!! hehe.
----------------
eh , skemanya ayat saya !
yalah. PS1 dah dekat.
saya nak dapat semua A.
termasuk lah BM!
itulah yang kena skema2 sikit tu.

Saya geram betul dengan tikus2 zaman
sekarang ni.

wayar speaker pun nak dimakannya!

sekian.

"... menderu terus melaju ..."
Bicara-Sang-Khalifah2007

0 komentar: