Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Saturday, February 24, 2007

Minggu Ini

Assalamu'alaykum ,
this week :
21st Feb - 23rd Feb 2007
BEST!


21st February 2007

WEDNESDAY. meeting rumah sukan buat julung2 kalinya pada tahun ini! & yeah.. ana rumah BIRU (Abu Ayub Al-Ansari) . [ceh , brp kali nak cakap..] so , pagi2 tu , ada taklimat sukan... then , rumah2 sukan dipecah2kan ke kelas2 yang tertentu.. and , banat rumah biru buat meeting @ 3 Intisor.. hmm.. firstly , of course bincang pasal organisasi la.. and , this year , kapten rumah biru banat ialah.. KQ Hanis Shahruddin... [ehm , highest vote!] then , bincang lah bendahari , s/u bla2.... me?? eheh , this year jadi AJK keceriaan rumah BIRU..hmm.. biase lah tu xhabis2 jadi AJK keceriaan... eheh , ana pun tak tahu lagi ape tugas die.. ade org kata kena hias khemah.. wow! yeker?? cam best tuh.. oklah .. ape2pun.. SeManGat !!
Go Team
Just BIRU , BIRU , BIRU
tak akan kalah ,
Just BIRU, BIRU , BIRU
yang akan menang ,
Just BIRU , BIRU , BIRU
tak putus asa ,
BIRU , BIRU , BIRU
[takbir] AllahuAkbar!!!!!!!!
(eheh , nih lagu biru utk tahun nih.. sementare je kot.. lagu ni nyanyi ikut rentak lagu.. em ,xnak cakap aa... *takSanggup*)

22nd February 2007

THURSDAY . yes! ada apa pada hari ini?? hmm , pagi , latihan sukan.. latihan lontar peluru.. okey2.. best2 jek.. petang?????? ada apa pulak?.. eheh , nanti aa cite yang nih.. tapi , ape2pun , insyaAllah ana akan cerite jugakk!!! pengalaman yang sungguh best!ALHAMDULILLAH!!! ^_^bla2.. then , petang tu.. nadiah & pika came to my house.. eheh.. sume penat je.. yelah sebab... ***** [nanti ana cerite!! heheh..]

23d February 2007

FRIDAY. pagi , latihan rejam lembing.. okey la jugak.. then , ade MDP! hmm , mase tu , my naqibah kata , " sebut 3 kebaikan @ kelebihan sahabat2 kite dalam MDP ni.." emm , kalau bab nih , mestilah kene jihad sikit lawan perasaan riya' kan.. eheh...
petang tu pulak... emm , insyaAllah , nanti ana cerita....
Alhamdulillah lagi.. syukur2!!
petang tu lagi , nesyera , nesah , pika , yana & kakNabihah datang rumah ana pulak..
eheh , suke benar dengan rumah ana ye.. [ceh ceh... = p]
ye lah , sape tak suke pergi rumah anak tunggal kan?.. [haha]
so in peace! [& freeze! heheh.. kene tahan sejuk aa kalau gi bilik ana nih.. yelaa , setaraf ngan sejuk rumah iklim bak kata yana..]
and , the main activity , yela.. surf internet lah kan.. [ceh , macam comp lab pulak rumah ana nih!] Desktop
hehe.. sume dah penat dah.. yelah.. petang tadi kan pergi... ** [nanti ana cerite!!]
bla2... malam tu , mereka pun balik..
okeh , thanks! datang lagi... ye.. [mesti!] Star


so , tu lah cerite ana this week ... emm , cam tak larat sangat nak post sebenarnye.. sebab petang tu ana pergi *** [haha , nnt ana citer...]
okeh , however aseef jiddan kalau xfaham ape ana post nih , sebab ana sendiri pun kurang faham apa yang ana post nih.. [masyaAllah.. sabo je , bace blog mcm nih..]

"....Kekuatan datang dari semangat yang tidak pernah mengalah!!!!..."
bicara_khalifahbijaksana2007

0 komentar: