Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Tuesday, February 20, 2007

guess what

Assalamu'alaykum..
hari ini ,
esok ...
emm , ada apa dengan esok?

Perhimpunan?
salah.
Kelab?
salah.
Debat?
salah.
PLBS ?
salah.
Meeting?
hampir tepat.

jadi , ada apa dengan esok??
start SUKAN !!!!
yeah2... musim sukan sudah bermule! [ehm , hampir bermule la..]
haha.. sesak di padang , sesak dalam tandas ..
woo.. miss that!

esok ada taklimat sukan & mesyuarat [rumah2 sukan] !
hmm.. insyaAllah , kalau pergi meeting tu esok...
aa! my first time gi meeting rumah sukan..
last year , mase meeting tu ,
ana kene pergi sekolah rendah..
ada sesi penyampaian anugerah kecemerlangan UPSR & SPPM 2005!
so , x dapat lah pergi... [waa..]
ehm , this year , insyaAllah xde ape2 so , boleh aa attend meeting tu.. [1st time woo..]
mase meeting tu ada apa yek?
hah! mestilah pemilihan kapten , bla2.. and so on..
[ceh ceh nadiah.. suker la tu awak , ***** haha..]
hmm.. this year , rumah BIRU lagi! [memang la..]
same ngan nadiah.. [haha]
yes2.. rumah BIRU best!
Abu Ayub Al- Ansari..

hmm.. ingat lagi last year ,
ana masuk 3 acara [pergh!! xsengaje nih.. termasuk!]
salah satunye , netball la kan..
so , demi memantapkan lagi rumah BIRU punye netball team ,
kami buatlah training kat UTM..
[huyoo.. dahsyat tu...]
training punye training..
skali , ade pak guard UTM tu datang , tetibe je halau kami
sebab xde surat rasmi nak training kat situ... muahaha...
so , kami pun bersungguh2 lah pujuk org tu...
bla2.... ok , org tu pun bagi lah main 3 jam... [lamenye]
hehe..... hasilnye...
alhamdulillah............................

" We are the BEST , the very very BEST ,
come on let's do it ,
Abu Ayub Al - Ansari
ooooooooooooooooooooooooooooooo
AllahuAkbar!!!!!!!!! "
[Last year punye sorak2..]
Bicara_KhalifahBijaksana2007

0 komentar: