Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Saturday, January 20, 2007

yesterday , meeting day..

Assalamualaikum...
yesterday , lupe nak post!
qada' lah nih ye... hehe..

sekolah...
pagi.
(1st Meeting)
ada program Majlis Diskusi Pelajar...
alhamdulillah... naqibah still kq Maryam... seb baik ... xsanggup tukar naqibah.. hehe..
lamentably,
ahli2 nye ade yang tukar... tapi , still ngan Nadiah Hanisah & Afiqah.. cam last year..
lepas MDP..
rehat.
(2nd Meeting)
Meeting Pengawas koop....
bla2.. oo.. koop nak bukak malam jugak yer... bagus2..

habis rehat.
sambung belajar...
rase seronok sesangat belajar hari nih...
english.. ade games.. it was so fun !
maths... computations...challenging..
hafazan... unique!! hehe , disebabkan ketiadaan tempat , so , banat2 kene buat hafazan kat kolam tu... kelakar sangat rasenye...
best jugak sebab dapatler ana merase duduk kat situ.. 'coz biasenye banin yang mendominasi tempat tu..
tapi , tak best sangat sebab orang yang lalu lalang kat area dataran & bilik guru tu sume tengok jer... curious + pelik la tu...

rehat.
(3rd meeting)
meeting ahli2 kelab debat..
ahad nih ade perjumpaan , 8 jam! wow.. lamenye..

(4th meeting)
meeting banat2 SMIH...
bla2...
solat...
....
sambung belajar....

petang.
(5th meeting)
Perjumpaan Sukan & permainan... seb baik 2 tahun sekali... still member kelab renang lagi! ^_^
then , ustaz buat announcement ,
pemilihan bowling tu buat hari ahad.. bukan hari sabtu...
what??! alaa... ade debat pulaks...
huhu.. tapi , ustzh suruh ana pergi bowling tu....
takpe aa... debat lagi penting kot..... hehe...
lgpun , ana bukannye terer sgt bowling tu...
ok aa ... bla2...
gi meeting kelab renang tu... buat kat 2 Athif..
bayangkan betape ramainye member kelab renang nih..
2 Athif , kelas paling besar dalam sekolah nih...
pun tak berape muat... hehe... famous tul kelab nih...
ok , bla2...
end..

balik rumah..
dengan nesyera & nesah ... hehe.. diorang naik bas sekali...
jakon betul diorang tengok rumah2 kat impian emas nih...
design macam kat europe tau rumah2 die....
ceh , macam la rumah ana lawa sgt... perasan betul!!
mereke2 nih laa yang kate..
ana tak pernah lagi jejak bumi eropah ni..
insyaAllah tahun ni kot nak pergi...

oklah , sehingge ini...
sekali lagi , ana ucapkan
Selamat tahun baru 1428 Hijriyah...

"...Pancang tekadmu jangan mudah mengeluh , Pastikan azam mu semakin meninggi..."
bicara_khalifahBijaksana2007

0 komentar: