Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Wednesday, January 03, 2007

tahun ini tahun

Salam'alayk... hmm... school holidays tinggal 5 hari jer lagi.. mean , secare rasminye my beloved school akan memulakan sesinye pade 8 Januari 2007 ! yeye.... dan , secare rasminye jugelah , ana akan menjadi senior for the 1st time kat SMIH ni... huhu , tak bestnye!!

I'm wonderin' .... kelas ape laa agaknye ana masuk nnt (harap2 stay tahfiz ! insyaAllah..) kat mane aa kelas ana nanti..(harap2 kat bangunan baru...).. sape la guru kelas ana nanti? (harap2 same jgk..) warne ape la kelas ana nanti.. (ana lagi ke kene sponsor cat thn ni?) ade new students ke? (err... kalau takde pun takpe kot... ceh , jahatnyer!) camne aa mukhayyam thn nih? (harap2 best cam thn lepas) .............................tak sabo nak sekolah............................

However , my life so far...... ok.. setakat nih , takde la xtvt best sempene tahun baru yg nak diceritekan di sini.. tunggu aa start school nanti.. insyaAllah , ade la 'ape2' yg selayaknye dicitekan kat sini... (mende ana merepek nih?) .. hmm , ingat nak cite pasall experience raye haji... tapi , maleh aa pulak.. photo2 pun tak upload lagi.... takpe aa.. cite sket2 ye...

Best aa raye... memule rase cam maleh je nak balik kampung sbb penat aa baru balik kem... tapi , balik jugak aa.... naik flight... hehe , cam klako jer balik kampung naik aeroplane.. tapi , nak buat camne kan.. my parents are doctors so , sume kene urgent ! cuti tak bleh lelame... so , menaiki aeroplane utk pulang ke kampung adelah wasilah terbaik utk menjimatkan mase! hehe... sampai KLIA pkl 8 aa lebih krg... then , bla2... sampai kampung pkl 9.. mase tu ade 2 org je cousins (dijah&hajar) kat kampung tu... then , esoknye , solat raye kat masjid nih...

Masijd Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.. panjangnye name..
hehe.... oklah , then raye2...... pukul 5 flight balik Johor... tu je laa...

nanti aa cite panjang2...
wassalam !

bicara_khalifahBijaksana2007

0 komentar: