Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Tuesday, January 23, 2007

sibuk ke?

Assalamualaikum...
today.


tahap kesibukan semakin meningkat...
kerana minggu ini sudah minggu ketiga persekolahan..
dan memandangkan SMIH terus naik ke gear 5 ,
pelbagai aktiviti sudah dijalankan ...
walaupun baru sahaja memasuki minggu ke3 persekolahan..

-pemilihan wakil sekolah ping pong , bowling , merentas desa , debat
-homework yang banyak...
-PSFM , QIAMullail...
-MDP , KP...
-public speaking corner , bla2.... etc.
wow... dahsyatnyer SMIH tahun nih...
baru 10 hari sekolah (lebih kurang le...)
dah macam2 yer....
dah masuk fasa kegemilangan la kata kan...
okeh , ape2pun...
moga ape yang ditarget kan oleh pihak sekolah tercapai !
InsyaAllah..


ok , yeah2..
jumaat nih ade Qiam Banat F1 & F2..
curious...
camner la gayenye nak qiam dengan adik2 nih....
best ker tak agaknye....
harap2 best.....
InsyaAllah


Sabtu nih...
ade Pergerakan Syabab dan Fatayat Malaysia (PSFM)..
PSFM best ...
tapi , kump kawad still same dengan tahun lepas!!!!!
huwaaa...... asal tak tukar aa?? **suffering**
--harap2 takde la ahli kumpulan ana bace--
well , kumpulan ana tu tak la teruk sangat...
cume macam tak berape best!
takpe aa..
redha dan ikhlaskan.............................................................. huh !


hari nih baru hari selasa....
esok rabu ,
lusa khamis ,
dan seterusnya...................
banyak lagi cabaran2 yang bakal mendatang dalam hidup nih....
ye tak?

"...Ya Allah berilah aku kekuatan untukku
tempuhi hari2 yang mendatang..."
bicara_KhalifahBijaksana2007

0 komentar: