Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Saturday, December 02, 2006

@ KLIA

Salam kpd semua pemegang kalimah syahadah sekalianNnn....Horas !! haha.. cam org Batak pulak.. Huu.. sekarang nih kat KLIA , from Medan... tengah tunggu flight pukul 9:05 pm nak balik Johor pulak.... waa , capek nye.. .. well , my trip to medan?? hmm , nak best tu , tak laa kan... tapi , blh laa... .... alhamdulillah laa selamat sampai kat M'sia nih.. sebab semalam kat Medan ade Gempa Bumi (6.3 skala richter.. . waa... same dengan skala earthquake yang berlaku kat Jogjakarta hari tuh..) ... Ya Allah , takut laa jugak mase tuh... goyang2 jer rasenyer.. 1st time rase gempa bumi.. takut laa jugak.. tapi , org2 kat sana tuh macam dah biase jer gempa bumi , diorang tu panik laa jugak , cume tak sepanik kite dari Malaysia nih le... oklah , nanti next post nak citer pulak pasal holiday kat Medan nih.... .. .. okey dokey !~

salam dari KLIA ,
bicara_khalifahBijaksana2006

0 komentar: