Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Tuesday, December 12, 2006

electric shock !

...Assalamualaikum..

huu... ade jer bende mengejut yang menyebabkn ana trkejut sejak kblkangan nih... (cewah...)

1stly..
huu... semalam ana kene electric shock aa.. time tu hujan lebat + kilat , & I remember my parents said "Kalau mase hujan + kilat , cabut sume suis , xspecially suis komputer... then , ana sebagai anak yang baik (insyaAllah.. trying to be..) , pun pergila kat tmpt suis tu nak cabut.. (tapi , takut gak aa nak cabut sbb ayah dah pasang power box la ape ntah) lps tu , ana pun cabut la suis tuh , tak smpai satu saat ana cabut suis tuh , suddenly................ ZzzZzzzzzZZzz (bunyi elektrik la tuh !) uhh... ana kene electric shock.. 1st time tuh.... rasenye , tak sakit tapi... ntah aa.. susah nak cakap..(cakap pun susah , nak taip kat sini lagi aa susah!!) alhamudulillah , ana masih diberi kesempatan untuk berdiri fil ardhillah hari ini..... alhamdulillah , ana masih bernyawa....
hehe , tu aa sape suruh berani sgt main elektrik tuh... (huu , well , i love electrical !)

2ndly..
pepagi tadi my mum called from hospital , she said , my teacher called her nak cakap pasal kem tahfiz ... she said kem tahfiz tu dibuat awal sket.. it's on 18th dec.. WHAT???!! aa... tidak !!.. ceh , lelebih pulak... but , really .. i was very2 shocked by the news... dan lebih mengejutkan lagi kem tu diadakan 11 hari ! aa?? alamaksS.. of course i'm totally shock 'coz i'm not prepare for that.. i mean , for that.. early ! dan lebih2 mengejutkan lagi , kene pakai baju sekolah pulak.. o o o ... my school uniform yg last year punye tu dah tak mcm baju dah.. but , still blh pakai aa kot... tapi , actually , i'm quite excited aa nak gi kem tahfiz nih... sape yg tak ske? tapi , tak ready sgt aa.. tu yg nervous tuh.. plus , tido asrama 11 hari 10 malam? emm.. cam lame jek.. huhu.. harap2 best! ana nih mane aa pernah masuk asrama , apetah lagi tido didalamnye... lps tu , ustz kate , bwk kelengkapan asrama... i was like... "aa??" huhu , ya ustaz.. ana mane lah pernah tinggal kat asrama... so , of course aa ana tak tahu ape kelengkapan nye... (anyone can tell me??)..tak tahu nak bawak ape laa gi kem nanti... oklah , i've to prepare ! wassalam

bicara_KhalifahBijaksana2006
AlQuranDusturuna !
Kem tahfiz : very excited + nervous...

0 komentar: