Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Sunday, October 15, 2006

Yesterday + today

AssalamualaikuM... well , dah beberape hari tak post kat sini eh !~ takpe2... nak citer lah nih... My Life so Far... hmm , so complicateD laa.. takpe ah... hmm , semalam my family buat tahlil for my late grandfather.. buat kat phase 6 , tmn impian emas nih punyer playgrouNd... raammmmaiii sangat org datang ... start pkl 6:05 pm.. pastu bile dah azan , makan ler kuih2.. pastu solat maghriB.. Lepas tu , bukak la puasa dgn makanan yg berat-seberat2nye... lepas tu , solat isyak , tarawiKh... then... kemas2 , lps tu balik rumah... Terima kasih ler kepada sape2 yg datang. best lah.. tapi yg tak bestnyer , semalam kat sekolah ada buat malam badar yang best giler tu... (ceh , tak pergi mana tahu best??) tak dapat ar pergi semalam...tapi , takpe , hidup mesti diteruskan...

okeh , hari ini pulak (15thOctober2006) , not so well lah today... sesemele , ape le... lps tu after zohor , my mum ajak pergi jusco , beli ape2 yang patut ler menjelangnyer syawal yg mulia nih... (cewahhh..) ^_^ best , beli kasut raya , baju raya , bla2... raya ~ macam2 ler.. Lps tu beli pelita nak letak kat depan air terjun kat rumah tu... meti best.. ingatnyer nak pasang tadi , tapi hujan leeebattt sgt petang nih , so , tak dapat ler pasang... Oklah , nih tgh siap2 nih nak gi bukak puase kat hotel (ceh...) OklaH... jgn jeles !~

0 komentar: