Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Sunday, October 01, 2006

Lamo doh tak post !

AssalamualaikuM , hmm... lame dah tak post kat sini eh , yelah rajin study lah kata kan ... (yelah tu...) hmm , dah masuk bulan oktober dah hari nih ek?? This week , mcm tension sket ar sbb perikse je kan,,, susah pulak tu... tapi takper2... tapi weekend nih macam best lah sbb my friend tido kat my sweet home... nak tengok tak gambar my friend yg datang tu?? ni ha.........

Ni ler my friends sweet friends nih.... Macam perasan cute !!

yeah! sbb tu ler tak boriNg,,, Tadi pergi hantar kain nak buat baju raya ... huhu... nasib baik ada org sanggup jahitkan.... A very2 special thanks lah utk....... (sape ek nama org yg jahitkan baju tu?? ahaks , tak tahu lah..) yes ! esok start school holiday ! (sempena PMR nih laa,...) nak buat ape ek esok?? study lah kan ape lagi? .... Oklah , dah lapar sangat ler , takper2... (why i always say 'takper2...' ) okeh !

::WassaLaM::
~Littlechaliph's miNd~

1 komentar:

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic