Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Monday, October 02, 2006

Kenape ek??


ASsaLamualaikum , hmm , my life so far so ok lah.. Hari nih my friend dah balik rumah dah... huhu , boring jugak eh jadi anak tunggal nih ... tapi best... Hmm , hari ni start PMR holiday,.. Buat semua yg tengah berjuang menghadapi PMR2006 ni , Best of luck... Semoge cemerlang! especially for SMIH's PMR candidate.. Semoge dapat mengukir sejarah... Insyac(_)_) l ~ Hari tu my friend tgh boring , lepas tu dia kata , "jom tengok tv!" I said "ok , cerite ape??" She replied "Kiamat Sudah Dekat".... haa>?? best ke cite tu>?? Tapi lepas tengok hmm,.. best jugak eh , cite tu.. 1st time tengok nih.. best...mmg tak nyesal le tengok , selalunye kalau dalam bas tu my friends semua selalu crite pasal.. cerite tulah... Tapi , kite senyap jelah , dah tak tengok kan... sekarang ni taklah ketiNggaLan Zaman sangat... ceh! Ntahlah ek , kite mmg tak minat tengok cerita indon , korea , jepun , thailand semua lah citer2 yg made in Asia nih (oklah , except for Malaysia lah kan...) macam tak best jek.. (hehe , jangan marah lah kpd semua peminat2 citer2 macam tu,,,) So , nih saje lah nak tanye kan kepada semua peminat2 cerita Asia ni... Kenape ek minat cerite2 macam tu??? saje2 je nak tanye .. boleh share opinion masing2... Okeh , jangan lupa reply tau.. hantarlah kat comment ke kat shoutbox ke kat my email ke>> inspirasi_insani297@yahoo.co.uk ok?? ~

::WaSsaLaM::
~Littlechaliph's MiNd~

1 komentar:

ayakhaird said...

nk tau nape kiter suke tgk citer korea o jepun o indon o pape la..
klu cite korea, kiter suke sgt tgk citer tuh sbb cite tuh lawak, sedih, n die punyer instrument sdp2 belake especially dlm citer stairway to heaven.. lg 1, plakon2 die sume tere2 n cute (hehe)..
klu citer jepun plak, kite ekceli x byk sgt tgk drama jepun nie.. tp sejak kkk ana (mai) promote citer 1 litre of tears (cite yg sedih giler), ana tros minat cite jepon.. tp x sume cite jepon lah ana minat.. huhu.. n instruments nyer pon power gak..
klu indon, x delah minat sgt.. cume kiamat sudah dekat jer la kot..
Lagu2 instruments dlm cite korea n jepun sumenyer b'beza.. xde satu pon cite yg instruments nyer same ngan cite yg lain.. klu cite kt m'sia nih (sori klu kecik ati), lagu2 die gune lagu yang diambil dr cite2 luar negara or artis2 luar negare.. contohnyer lagu braveheart tuh..
eh, mcm dh over jek kiter komen nie.. sowi la sbb panjang sket.. hehe..