Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Tuesday, October 10, 2006

ExaM weeK ...

AssalamualaikUm... hehe , i received many comments lepas letak video inteam&mestica tu .. (rujukle post yg lepas) best sgt ke lagu tu? tak kisahlah... well , lamo doh tak post sbb minggu nih sambung exam lagi.. kesinambungan lps PMR holiday !~ boleh tahan lah jugak soalan2 nyer.. tapi , InsyaC(_)_) l boleh jawab laa....! I've to do my very2 best for this xm... wo0 , smlm cipta sejarah laa dlm hidup nih... tertinggal bas (name je bas sabar , tapi tak sabo pun tunggu kite!) lah pulak... (really ! it's my 1st time) waktu balik , exactly pkl 2.30 lah kan after solat ! tapi , dah t'tinggal nih , pkl 6 (lebih sikit kottt..) baru ler smpi rumah... huu... sedihnye coz this is fasting month kan... penat laa.. tapi , takpe , littlechaliph tak kisah !~ Okehla , nakk sambuNg stuDy nih.. (sementare masih bersemangat ! ahaks... malas betul...)

Wassalam
oh , yeah ! plus one more ! , A very2 special thankS to all of you coz visiting my BloG !
~littlechaliph's MiNd~

0 komentar: