Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Friday, October 06, 2006

Best ke ?

AssalamualaikUm... huhu , penatnye stuDy (tapi , takpe2 , best...) ! release tensio0On lah nih nampaknye,,,, hmm , borinGnye lonely2 kat rumaH ni .. Hmm , i was wondering , agak2 nye lah kan , best tak kalau ada adik beradik kan?? (Jawab2....) Dunno lah kan , i have no experience... Kalau tanye kwn2 , diorang ade yg kata best... ada yang kata tak berapa best ! Tapi , usually (accordiNg to my observation lah kan) kalau tanya ank sulung , biasanya diorang kata " tak bestlah ada adik beradik , untungler awak anak tunggal , " mesti mereka2 yg anak sulung nih cakap macam tu... (tak semua lah kan... ) alasannye , sebab kena jaga adik2... hmm , yes...again , I was wondering , teruk sangat ke kena jaga adik nih?? Ntahlah kan... well , I can't say anythiN' sbb takde adik beradik... So , what's your opinion pulak kan?? please share it with me.. OkeH , it's 10:22 pm ! so long , farewell to all of you !

: Wassalam :
~littlechaliph's miND ~

0 komentar: