Demi pena , dan apa yang dituliskannya; [68:1]

Tuesday, October 17, 2006

Again...

SaLamuN'AlaykuM... huhu , Bla2.. dont'know ah , my 'sinusitis' is getting worse... huh , seksenye... Yesterday (16th OctobeR 2006) well , semalam tak sempat post lah , malas! layan je lah penyakit ni... Takpe2 , ujian Allah di bln RamadHan (haa? RamaDhaN dah nak habis eh? lagi 6 hari jer?) ni... semalam boleh tahan lagi pergi sekolah... best , minggu nih minggu syariah ! best wo0 , semalam (how much semalam did I wrote?) ade progRam belajar makhraj huruf , tapi ikut lajaj arab ! susah jugak rerupenye eh... tapi takpe , nasib baik lah pass.. my group : Nasuha , Aniqah , Kaklang1, Izatur , Umai , tom & jerry ! hahaha! tak sangka betul lah sekump. dgn tom ngan jerry ! cute betullah adik2 ku tu... (woit , adik angkat kat keluarge penyayang je~) fasi pulak: ustz. Halimah.. bestlah , lawak jugak eh ustazah ni ,, tapi , yg peliknye , bile kite start bace je mesti (confirm!) ustazah ketawe! (nape ek?) tapi , sekse betul le mase nak bace tu , yelah , dgn seseme nye la , batuk lah.. (my sinusitis+asthma ni punye pasal le) tapi takpe best.. Lepas tu , kene selesaikan some quizzes pulak.. best sebest-bestnyer lah mase nak solve quiz tu,.. my group nih , diorang suke buat kelakar jer ah.... oh , tapi ade 1 soalan nih tak sure ar jawapan die..(eh? takkanlah satu soalan jer yg tak tahu..? hehe*_*) .. soalan tu tanye kat mane abaside chaliphate nih berlaku eh? ntahlah ek? zaman khalifah abasiyyah ni.. (sape2 yg form 4 tu mesti lah tau kan,, sebab ada dlm buku teks..) okler.. kepade sesape yang tahu jawapan die beritau yek.. ... pastu , dah sesiap nak hantar tu kene lah fill up sket butir2 kumpulan kan.. pastu , memandai je diorang letak name kite jadi leader... wooh.. same sekali kite tidak tahu menahu kite kene jadi leader group kiter yg best tu... tapi takpe la... oklah.. bla2 bla2 bla2 , lps tu balik sekolah , mlm pulak pergi terawih... huh , menjadi2 pulak le my sinusitis ni! (barulah kiter paham seksenyer awk seseme nadiyah ! haha..

Ok , today (17th OctoBer 2006) , still wondering , should I compost now or so0n or later?? ahaks... yeah2... hari ni tak gi sekolah la... (absent sbb sakit eh , bukan ponteng tau ! hehe , ingat pulak iklan kat tv tu , "Ponteng tiada faedahnya" my fren suke sesangat iklan tu!) huhu , teruknye penyakitku nih , .... berkotak2 tisu telah dihabiskan dgn berjayanye !! :) (hmm , sounds like my father... well , i suppose to !) tapi , takpe , mungkin ade hikmahnyer ! oklah , that's all for 2day+yesterday !

okeh , it's time for Question For Yesterday :
OFY : Apakah ayat pertama yang biasenye anda ungkapkan sebaik saje anda bangun dari tido pada 1 Syawal ??

okeh , Question For Today pulak :
QFT : Apakah hobi anda ?? (share with me please.... )

okeh , Question for tomorrow :
QFT : Adakah hendak mengetahui soalannyer?? tungguler esok!!

Okeh , akhirulkalam , wassaLam !
~Littlechaliph's Mind~

2 komentar:

c|pan^_^ said...

kat baghdad..

IntelChaLipH said...

haa?~
baghdad what??